ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

και εξειδίκευση!

Τα Φροντιστήρια Άξονας κρίνοντας ότι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας δεν αποτελεί πλέον προνόμιο αλλά απαραίτητο προσόν λειτουργεί προγράμματα Ξένων Γλωσσών για όλες τις ηλικίες.

Προγράμματα για όλες τις Ξένες Γλώσσες προσαρμοσμένα στις μαθησιακές ανάγκες του μαθητή , στον χρόνο που διαθέτει και στην οικονομική του δυνατότητα , ώστε να προετοιμαστεί για όλες τις διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.

Για ΑΓΓΛΙΚΑ , ΓΑΛΛΙΚΑ , ΙΤΑΛΙΚΑ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΙΣΠΑΝΙΚΑ , ΡΩΣΙΚΑ , ΙΑΠΩΝΙΚΑ , ΣΟΥΗΔΙΚΑ, και για όλες τις γλώσσες δημιουργούνται ολιγομελή τμήματα διδασκαλίας.

Σε όλα τα προγράμματα χρησιμοποιούνται σύγχρονες παιδαγωγικές μεθοδολογίες , εποπτικά μέσα , βιντεοδιδασκαλία , e-books ,tests προόδου , αξιολόγηση και ενημέρωση γονέων.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Ιαπωνικά

Γενικές πληροφορίες:

Λίγα είναι γνωστά για την προϊστορία της ιαπωνικής γλώσσας, ή το πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία. Η ιαπωνική γλώσσα φαίνεται να ήταν αποκλειστικά προφορική μέχρι τον περίπου τον 8ο μ.Χ. αιώνα όπου εμφανίζονται τα πρώτα γραπτά κείμενα ιαπωνικών. Η γλώσσα άρχισε να παίρνει την σημερινή της μορφή ακριβώς μετά την λήξη της περιόδου αυτο-απομόνωσης της Ιαπωνίας, το 1853.

Παρόλο που τα ιαπωνικά δεν έχουν γενετική σχέση με τα κινέζα, κάνουν εκτεταμένη χρήση των κινέζικων ιδεογραμμάτων kanji (漢字) καθώς και ένα μεγάλο μέρος του λεξιλογίου είναι δανεισμένο από τα κινέζικα. Τα ιαπωνικά σε συνδυασμό με τα ιδεογράμματα χρησιμοποιούν και 2 βοηθητικές γραφές, που ονομάζονται hiragana και katakana.

Κάθε ιδεόγραμμα εκφράζει μια «ιδέα». Συνδυασμός ιδεογραμμάτων σχηματίζουν λέξεις που το νόημά τους είναι ο συνδυασμός των ιδεών που περιγράφουν. Όπως η λέξη 日本 (Ιαπωνία) που σχηματίζεται από τα ιδεογράμματα 日(ήλιος) και 本(βάση), εξού και η “χώρα του ανατέλλοντος ηλίου” . Κάθε λέξη στα ιαπωνικά κρύβει από πίσω και το δικό της νόημα. Αυτός σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη γραφή και γραμματική είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που κάνουν τα ιαπωνικά μια ιδιαίτερη και μοναδική γλώσσα.

Πληροφορίες για τα πτυχία:

Τα πτυχία των ιαπωνικών χωρίζονται σε 5 επίπεδα με την ονομασία Ν5, Ν4, ..., Ν1. Με το Ν5 να είναι το αρχικό επίπεδο και Ν1 το ανώτερο. Οι μαθητές εξετάζονται στα εξής, γραμματική, λεξιλόγιο, ιδεογράμματα, reading και listening. Όλες οι ασκήσεις των εξετάσεων είναι πολλαπλής επιλογής.

Οι εξετάσεις στην Ελλάδα διοργανώνονται 1 φορά τον χρόνο, την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη. Η εξέταση λαμβάνει χώρα στη Θεολογική σχολή, στην περιοχή Ζωγράφου, στην Αθήνα.

Ο χρόνος προετοιμασίας για το κάθε επίπεδο (με την προϋπόθεση πως έχει ήδη γίνει η προετοιμασία στα προηγούμενα επίπεδα) είναι:

Ν5- Μια ακαδημαϊκή σεζόν

Ν4- Μια ακαδημαϊκή σεζόν

Ν3- 1.5 ακαδημαϊκή σεζόν ή μια ακαδημαϊκή σεζόν με περισσότερες εβδομαδιαίες ώρες

Ν2- Δύο ακαδημαϊκες σεζόν

Ν1- Δύο ακαδημαϊκες σεζόν

Σουηδικά


Η εκμάθηση της Σουηδικής Γλώσσας αποτελεί διαβατήριο για πολλούς νέους και νέες οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναζητήσουν εργασία στη Σουηδία. Το Φροντιστήριο Άξονας παρέχει διδακτικό προσωπικό υψηλού επιπέδου όντως πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις στην ολοκλήρωση του ακαδημαικού έτους.

Το φροντιστήριο ΑΞΟΝΑΣ είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο Σουηδικών για τις εξετάσεις SWEDEXΟι εξετάσεις για τις πιστοποιήσεις Α1,Α2, Β1 και Β2 θα γίνουν στις 11 Μαΐου 2019 στις αίθουσες του Φροντιστηρίου Βασ. Όλγας 107.

Το κόστος των εξετάσεων είναι
Α1 140€
Α2 140€

Β1 160€
Β2 180€

Ολοκληρωμένη επιλογή εκπαίδευσης!

Σκοπός του ομίλου είναι να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη επιλογή εκπαίδευσης σε όλους εσάς (μαθητές και γονείς) .

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Email(*)
Παρακαλούμε εισάγετε email.

Θέμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Μήνυμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.