Το φροντιστήριο ΑΞΟΝΑΣ στεγάζεται σε ένα μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο στην Θεσσαλονίκη Β. Όλγας 107 (γωνία Μ. Μπότσαρη).

Όλες οι αίθουσες του φροντιστηρίου μας είναι ειδικά διαμορφωμένες, ευρύχωρες, με ενιαίο τραπέζι διδασκαλίας και εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα για καλύτερη παρουσίαση και κατανόηση του μαθήματος.

Εφαρμόζουμε στο φροντιστήριό μας το βραβευμένο ευρωπαϊκό ρόλο του εκπαιδευτικού συμβούλου (TUTOR). Ο εκπαιδευτικός σύμβουλος είναι εξειδικευμένος εκπαιδευτικός σε παιδαγωγικά θέματα που θα επιφορτιστεί με την παρακολούθηση και την καθοδήγηση του μαθητή σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της μαθησιακής του ικανότητας.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός του φροντιστηρίου επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση της τεχνολογίας στο πλευρό της εκπαίδευσης. Στην ιστοσελίδα μας γονείς και μαθητές μπορούν οποτεδήποτε να ενημερώνονται τόσο για τις δραστηριότητες του φροντιστηρίου μας, όσο και για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου μας δεν έχουν μόνο πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία αλλά και παιδαγωγική μεταπτυχιακή εξειδίκευση.

Ο ανακαινισμένος χώρος ξεφεύγει από τα μέχρι σήμερα φροντιστηριακά πρότυπα και παρέχει στους μαθητές τις ιδανικές συνθήκες για το μάθημά τους.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω χαρακτηριστικών, αποτελεί τη συνταγή της επιτυχίας και δίνει την δυνατότητα σε κάθε μαθητή να ξεχωρίσει.