Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
Το εκπαιδευτικό σύστημα αλλάζει συνεχώς και οι απαιτήσεις αυξάνονται με αποτέλεσμα το μέχρι σήμερα πρότυπο φροντιστηριακό σύστημα καλείται να προσαρμοστεί.

Η πορεία μας στον χώρο της εκπαίδευσης τα τελευταία 16 χρόνια ,σε συνδυασμό με τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται μας οδήγησαν στην δημιουργία του εκπαιδευτικού ομίλου Άξονα. Σκοπός του ομίλου είναι να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη επιλογή εκπαίδευσης σε όλους εσάς (μαθητές και γονείς) . Μία επιλογή μονόδρομο που θα μπορέσει να σταθεί αντάξια των προσδοκιών σας και των πιο απαιτητικών πλέον αναγκών που δημιουργεί το καινούργιο σύστημα εκπαίδευσης.

ΜΕΘΟΔΟΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΕΠΙΤΥΧΙΑ​

Με την πολυετή εμπειρία των συνεργατών του ομίλου και με ιδιαίτερο πάθος κατορθώσαμε να ετοιμάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών. Έμπειροι καταξιωμένοι καθηγητές, πρότυπες εκπαιδευτικές μέθοδοι, σύγχρονα εποπτικά μέσα , σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό θεσμό του προσωπικού Εκπαιδευτικού Συμβούλου θα αναδείξουν ,θα αναπτύξουν αλλά και θα αξιοποιήσουν πλήρως τις ικανότητες των μαθητών για να έχουμε μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η σίγουρη επιτυχία του προγράμματός μας , μας καθιστά υπεύθυνους να μην σταματήσουμε μόνο στην εισαγωγή των μαθητών μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο εκπαιδευτικός όμιλος Άξονας και ο προσωπικός σας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα είναι δίπλα σας πάντοτε για οτιδήποτε χρειαστείτε στην μετέπειτα πορεία σας.

Νέες συνθήκες απαιτούν νέες λύσεις.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον σας!